• El Carme Tarragona

JUNTS FEM ESCOLA


Ahir la classe de 4tB va rebre la visita de la Mònica, la mare de la Marina. Amb ella hem après com és d'important saber quines emocions sentim en cada moment. A través del conte "El monstre de colors" hem vist que cada emoció ens diu alguna cosa i hem d'aprendre a separar-la. Per això després amb la seva ajuda vam crear el nostre "pot de la calma". Un pot que segur que ens ajudarà a reconduir un moment de ràbia o neguit i veure com a poc a poc, tot torna al seu lloc. Moltes gràcies Mònica per aquesta estona!


Segueix-nos

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Pinterest
  • Tumblr Social Icon
  • Instagram

 977212752 --- col.legi@elcarmetarragona.cat --- cr. del Mar, 16-18. 43004 Tarragona

Copyright 2021 Col.legi El Carme

elcarmetarragona.cat

© 2017  Col.legi El Carme. Tarragona