top of page
  • Foto del escritorEl Carme Tarragona

TOTS SOM PROTAGONISTES!


La setmana passada, el protagonista de les Erugues va ser el Marc!

Ens va explicar que el seu papa és de Barcelona i la seva mama de Málaga. El Marc té un germà petit que es diu Eric. I ara viuen tots junts a Tarragona, molt a prop de l’escola.

Al Marc li agrada molt jugar amb les peces de construccions i amb plastilina. També li agrada molt anar amb patinet i anar al parc a jugar! Però el que més li agrada és jugar amb els animals marins i els dinosaures!

Molts dies el Marc ens porta contes d’animals, li encanten! I sap el nom de tots els animals i les seves característiques. Se’n recorda de tot! Quan mira la televisió, els seus dibuixos preferits són els documentals de peixos!

El seu color preferit és el verd i el blau. De menjar, li agraden molt les croquetes, la truita i el peix; però el que més li agrada de tot és la xocolata i els gelats!

També li agrada molt anar a la platja i a Port Aventura! El Marc ens explica que ja pot pujar a moltes atraccions!

Al Marc li agrada molt viatjar i conèixer aquaris de diferents ciutats. Aquest any, ha pogut donar menjar als peixos de l’aquari de Barcelona!

El dijous per la tarda, els seus pares van venir a l’escola i ens van explicar el conte del Peix Irisat! Van portar un peix molt bonic que havien fet ells, amb escates brillants. A continuació, ens van donar un peixet a cadascú i li vam poder enganxar una escata brillant!

Tot seguit, ens van repartir una ampolla transparent i vam fer un fons marí! Primer vam posar aigua, després li vam afegir colorant perquè es tornès de color blau. I hi vam afegir una mica d’oli, peixets, pedretes i petxines. Que bonic que va quedar!!!!

MOLTES GRÀCIES I FINS AVIAT!!!


bottom of page