top of page
  • Foto del escritorEl Carme Tarragona

TOTS SOM PROTAGONISTES!


La setmana passada, el protagonista de la classe de les Erugues va ser el Guim! En va explicar que viu amb la seva mare, el seu pare i la seva germana gran (la Tanit, que també va a l’escola). També ens va explicar que té dues gatetes: la lilit i la minita! I ens va ensenyar una fotografia!

El Guim ens ha explicar que té una família enorme! I la té repartida entre Barcelona, Lleida, León, Torelló, Camberra, Mataró i Santa Coloma de Queralt!

El que més li agrada al Guim és escriure, llegir i jugar amb les lletres i els números! També li agrada moltíssim fer torres i cases amb les peces de Lego. I li encanta jugar amb la seva germana i les seves coses.

Al nostre protagonista li apassionen els contes de planetes, països i animals. Ens va ensenyar un fotografia on li està ensenyant els planetes a la seva besàvia.

Si ha de triar un menú, al Guim li agrada molt l’arròs, els iogurts i les olives.

Al Guim també li agrada molt la música! Sobretot, li agrada escoltar Katy Perry, Meghan Trainor, Freddie Mercury... i, en general, tot allò que troba al spotify.

Durant la setmana, el Guim ens ha portat els seus contes preferit; un àlbum amb fotos de quan era petit fins ara, ordenades per setmanes; un dibuix dels plantes.... i ens ha explicat coses sobre els plantes i les llunes molt interessants! També ens va portar roba de quan era petit!

Aquesta setmana, els seus pares vindran a l’escola a fer una activitat... us esperem amb moltes ganes!!!!!


bottom of page