top of page
  • Foto del escritorEl Carme Tarragona

TOTS SOM PROTAGONISTES!!


La Paula i la Sara han estat les protagonistes de la classe dels ratolins.

La PAULA ens ha volgut ensenyar uns objectes importants per ella.

Ens ha portat : un pitet de quan ella era petita, una vareta màgica que utilitza quan juga a princeses, un nino que es diu Olaf amb el que juga molt i fins i tot el treu a passejar, una tovallola, una planxa i un bolso.

També ens ha ensenyat unes fotografies de la seva família.

Un altre dia ens va portar una capsa plena de globus, perquè diu que li agrada molt jugar amb ells. Tots els companys van voler agafar-los i vam fer un joc.

Amb tot el que ens ha ensenyat i ens ha explicat, hem descobert que te una germana més gran que ella, que es diu Lídia, amb la que passa moltes estones i juga molt a pares i mares.

Que el seu color preferit és el blau i el negre.

Que li agrada anar amb bicicleta mentre la seva germana patina.

Que després de l’escola li agrada anar al parc a jugar amb els seus amics/es de l’escola.

Que li agrada molt jugar a pares i mares, pintar, disfressar-se i cuinar amb els seus amics.

Que el seu menjar preferit són els espaguetis amb tomaca i la llonganissa.

També ens ha explicat que li agrada veure els dibuixos del Bob Esponja i que els dissabtes li agrada anar a la biblioteca a mirar contes amb el seu pare.

I que molts caps de setmana van al poble de Batea a veure el iaio i jugar amb els cosins.

La mare de la Paula va venir a l’escola a passar una estoneta amb nosaltres.

Ens va explicar el conte de la llebre i la tortuga i ens va portar una disfressa dels personatges del conte per representar-lo.

Després cada nen/a va pintar la seva tortuga i la vam prendre cap a casa.

MOLTES GRÀCIES MAMA PER LA TEVA VISITA!!!

La Sara també ha estat la protagonista de la classe dels ratolins.

Ens ha portat: una nina de la Elsa, una manteta en forma de drac que des de que ella era molt petitona l’acompanya cada nit per anar a dormir, tres contes molt divertits i unes sabates de ball. També ens ha portat una fotografia de la seva família.

Un altre dia va venir a l'escola disfressada amb el vestit de la Elsa. Ens ha dit que són els seus dibuixos preferits.

Amb tot el que ens ha ensenyat la Sara i ens ha explicat, hem descobert que te una germana més petita a la que estima molt i sempre cuida.

Ens ha dit que amb la seva germana, comparteix habitació i els agrada saltar sempre damunt del llit.

Que quan estan a casa sempre juguen en una habitació que tenen preparada per poder: pintar, dibuixar, llegir contes, i jugar. Però a lo que li agrada més jugar és a metges i a cuiners....

Que els seus colors preferits son: el rosa i el blanc.

Que li encanta menjar pollastre i veure suc de taronja, però el que més li agrada son les llaminadures, la xocolata i les crispetes.

Que li agrada molt disfressar-se i que aquest carnaval va desfilar dalt de la carrossa, amb la rua del Nou Ritme, (on ella cada dilluns va a aprendre ball modern) i que s'ho va passar genial.

També li encanta: agafar la bicicleta o el patinet per anar a donar una volta amb els seus pares; pintar-se o que li pintin la cara; anar al parc a jugar amb el sorral i amb els seus amics de l'escola.

També ens ha explicat que al hivern, molts caps de setmanes van al Port del Conte, on els seus iaios tenen una casa. Allí els encanta jugar amb la neu, pujar en un trineu que va fer el seu pare quan ella era petita i fer ninots de neu.

La Sara és tota una aventurera. Amb tan sols dos anys va pujar en avió per anar a Equador per visitar a la àvia de la seva mare i a tota la seva família que viu allí.

La mare de la Sara va venir a l’escola i ens va preparar dues activitats.

La primera va ser per conèixer els nostres cinc sentits . Vam poder experimentar-los amb varis jocs que ens va proposar.

I la segona activitat, va ser pintar una capseta màgica dels colors que cada nen/a va triar i al damunt vam posar-hi purpurina.

Ens ho vam passar genial!!!

MOLTES GRÀCIES MAMA PER AQUESTA TARDA TAN DIVERTIDA!!!


bottom of page