top of page
  • Foto del escritorEl Carme Tarragona

TOTS SOM PROTAGONISTES!


Fa dues setmanes, el Guim va ser el protagonista de la classe de les Erugues. Els seus pares no van poder venir a fer l’activitat per un assumpte personal... però la setmana passada vam poder gaudir d’una tarda amb ells!!!

El seu pare ens va explicar un conte molt entretingut d’uns animals! El pare del Guim ens va fer participar a tots i ens engrescava fent el so dels diferents animals que anaven sortint al conte.

Després, el seu pare i la seva mare ens van repartir un full Dina-3 on hi havia quatre animals per pintar. Els animals eren els que havien sortit al conte: la gallina, el cavall, el porquet i el gos. Els vam pintar amb colors i, quan vam acabar, vam enganxar gomets per decorar els nostres dibuixos!

Com que dins la classe ja fa molta calor... per acabar, vam sortir al pati una estona a jugar abans de marxar a casa!

Moltes gràcies per aquesta tarda tant divertida papas!


bottom of page