top of page
  • Foto del escritorEl Carme Tarragona

TOTS SOM PROTAGONISTES!


La setmana passada, la protagonista de la classe de les Erugues va ser la Mercè. Durant la setmana, la Mercè ens va ensenyar dos disfresses molt boniques! Un dia va venir vestida de Helena de Àvalor i, un altre dia, va venir vestida de Frozen! També ens va portar els seus peluixos preferits: un elefant i un gosset. La Mercè ens va explicar que el seu color preferit és el lila i que el que més li agrada menjar són els entrepans de pernil, la sopeta que fan la mama i el papa i el pit de pollastre. Li agrada molt jugar a la cuineta i preparar el dinar! També li agrada molt dibuixar i pintar, quan pinta es concentra molt per fer-ho! Una tarda, van venir els seus pares a la classe per fer una activitat. Vam fer un marc de fotos! Primer, els ens van donar la bora i la vam enganxar sobre la base, deixant un costat sense enganxar (per poder posar la fotografia). I, després, vam decorar el mac amb gomets i adhesius molt divertits! Durant la setmana, els pares de la Mercè ens havien demanat que portéssim una fotografia nostra o de la nostra família i la vam posar dins del marc. Que bonic que va quedar! La Mercè ens va ensenyar la seva fotografia. Ella sortia amb la seva mare, el seu pare i el seu germà gran que també ve a l’escola, el Guillem! La fotografia és de quan van anar a la neu i la Mercè ens va explicar que ella i la seva mare es llençaven neu i estava molt freda! En acabar, vam sortir una estona al pati perquè feia molta calor i el pare de la Mercè ens va explicar un conte: El flautista de Hamelin. Que bé que ens ho vam passar! Moltes gràcies i fins aviat!!!


bottom of page