top of page
Foto del escritorEl Carme Tarragona

TOTS SOM PROTAGONISTES!


La setmana passada, la protagonista de la classe de les Erugues va ser la Emma Grau.

L’Emma ens va ensenyar una fotografia de la seva família on sortia la seva mare, el seu pare i els seus dos germans: la Maria i el Víctor (que també van a la nostra escola).

Li agrada molt pintar, ballar, jugar amb els seus germans... però el que més li agrada de tot és jugar amb els seus bebès i pintar-se i disfressar-se amb la Maria, la seva germana gran!

Durant la setmana, l’Emma va portar el seu vestit preferit: de la Bella dorment. També ens va ensenyar un bebè amb el que li agrada molt jugar i un peluix de la Minnie!

Els colors preferits de l’Emma són el rosa i el lila, i li agrada molt menjar llaminadures i chocolata!

Els seus avis viuen a Vilanova i a ella li agrada molt anar a veure’ls! Allà juga amb les joguines de quan el seu pare era petit i amb el “Choco”, el gos de la seva tieta.

Durant les vacances, l’Emma i la seva família van de càmping! I li encanta fer aventures amb la llanterna per la nit.

Un dia, ens van venir a veure a la classe la mare de l’Emma, la seva germana i el seu germà. Primer, la seva mare ens va ensenyar un power point amb fotos de la Emma i ens van explicar un munt de coses sobre ella.

Després, ens van donar unes piruletes gegants i les vam pintar amb pintura. Van quedar molt boniques!!! Quan les vam acabar, els germans de l’Emma ens van repartir un chupa-chup a cadascú.

Finalment, vam sortir al pati a fer bombolles i ens ho vam passar d’allò més bé!

Moltes gràcies per haver vingut i fins la propera!


bottom of page