top of page
  • Foto del escritorEl Carme Tarragona

TOTS SOM PROTAGONISTES!!


El Toni i l'Èric han estat els protagonistes de la classe dels ratolins.

El Toni ha estat el protagonista de la classe dels ratolins i ens ha portat: unes motos i unes fotografies de la seva família.

El Toni ens ha portat unes joguines per treballar els mitjans de transport: un Quad, un helicòpter, una moto i un cotxe. Tots els nens i les nenes els han pogut observar.

També ens ha ensenyat unes fotografies de la seva família.

Amb tot el que el Toni ens ha ensenyat i ens ha explicat, hem descobert que el seu color preferit és el blau.

Que li agrada menjar macarrons amb tomaca, i li encanten els gelats de nata.

Que a casa li agrada pintar, jugar a camions, cotxes i tractors.

Que els seus dibuixos preferits són el Pocoyo.

Que desprès de l’escola va al parc i allí es troba amb algun company de classe i segueixen jugant.

Que li agrada anar amb bicicleta , al cinema, jugar a basquet, donar de menjar als animals i passejar a la tardor per trepitjar les fulles seques.

Que li agrada molt anar a la neu al hivern i a l’estiu anar a la piscina, a les festes d’espuma, als parc d’aigua per llançar-se pels tobogans.

Que molts caps de setmana va a Flix, al poble del seu pare, on va a visitar a la seva iaia, a la Nati i als seus cosins. També ens ha explicat que a l’estiu també hi va molt i es banya a la piscina.

I que li encanta l’hora d’anar a dormir perquè cada nit, sa mare i ell fan ioga per poder dormir millor i li llegeix molts contes.

Amb totes aquestes coses hem descobert que en Toni és tot un aventurer. Amb tan sols 3 anys ja ha viatjat amb tren i amb avió. Ha visitat llocs tan bonics com Flix, Holanda, Londres i Girona.

La mare del Toni va venir a fer-nos una visita i ens va proposar dues activitats.

La primera va ser el joc de la capsa màgica, on els nens havien de posar la ma i treure, sense mirar,una targeta. Cada targeta era la part d’un animal.

Cada nen/a va treure una peça i va endevinar de quin animal es tractava. Finalment, entre tots vam muntar el puzle dels animals.

La segona activitat va ser l’explicació d’un conte. Era un ratolí que buscava al seu amic però no el trobava i anava coneixent altres animals. Amb aquesta activitat la mare del Toni va ensenyar el nom dels animals en anglès i ells ho anaven repetint.

Per acabar la sessió, ens va preparar un dossier amb tots els animals que havien sortit al conte amb el seu nom corresponent amb anglès. Els nens/es el van pintar i el van poder prendre cap a casa de regal.

Quantes coses hem après del Toni!!!

MOLTES GRÀCIES MAMA PER FER-NOS PASSAR UNA ESTONA TAN DIVERTIDA!!!

L’Èric també ha estat el protagonista de la classe dels ratolins.

Ens ha portat: dues motos de joguina, un conte de la patrulla canina i sis figures de goma del seguici de Tarragona: la mulassa,l'àliga, els gegants Moros, el negrito i la negrita.

També ens ha ensenyat unes fotografies de la seva família.

Amb tot el que l’Èric ens dit, hem descobert que té tres cosins a Amposta amb els que li encanta jugar a la sorra que hi ha al seu xalet. I que a casa dels seus iaios hi ha un gos que es diu Rocky al que estima molt.

També ens ha explicat que té un cosí que es diu Marc amb el que juga a lluites i fan espectacles de Circ.

Que els seus colors preferits són el blau i blanc.

Que li agrada menjar macarrons amb tomaca, formatgets i plàtans. Però el que li encanta és la paella de la iaia Gene i el gelat Blue ice que deixa la llengua blava.

Que els seus dibuixos preferits són el Bob Esponja i la Patrulla Canina.

Que li agrada anar a comprar roba i sabates xules .

Que li agrada pintar i jugar a fer construccions.

Que li encanta anar amb el seu Quad i pujar a les motos. Diu que de gran vol ser pilot de moto GP i ser el número 1 del món!!!

Que abans d’anar a dormir, agafa el seu nino Drac i així pot dormir tota la nit molt tranquil.

Que normalment, els caps de setmana va a Amposta a veure als seus cosins, als iaios i al seu gos Rocky i que s’ho passa molt bé.

Ens ha explicat que aquest hivern a anat a la neu per primera vegada i li ha agradat molt jugar a fer boles. Que si els seus pares volen, hi tornarà l’any vinent.

Per últim hem descobert que és un fan de les festes de Santa Tecla i del Seguici Popular. La bèstia que més li agrada és la Víbria.

I que l’estiu el passa entre Tarragona i Amposta, anant a la platja i a la piscina.

La mare de l’Èric va venir a l’escola i ens va explicar que treballa en una empresa de logística, on són molt importants els camions que s’encarreguen de transportar mercaderies.

Ens va preparar uns cartells molt visuals, on vam poder veure els tipus de mercaderies que transporten aquest vehicles.

Per acabar vam realitzar una manualitat, on cada nen/a va poder muntar el seu camió amb peces de goma-eva que la mare de l’Èric va preparar amb antelació i el vam poder prendre cap a casa.

Quantes coses hem après de l’Èric!!

MOLTES GRÀCIES MAMA PER LA TEVA VISITA!!!


bottom of page