top of page
  • Foto del escritorEl Carme Tarragona

TOTS SOM PROTAGONISTES!


Aquesta setmana, la protagonista de la classe de les Erugues és la Valeria!

La Valeria s‘ha incorporat a l’escola aquests darrer trimestre. Abans vivia a Bolívia i, fa poquet, ha vingut a viure a Tarragona amb la seva mare i els seus germans.

Aquest dilluns, la seva mare i els seus germans van venir a veure’n a la classe! Primer, el seu germà va posar una cançó que a la Valeria li agrada molt i ella en la va cantar tota!

Després, la seva germana i la seva mare ens van posar música i ens van ensenyar unes coreografies de ball molt divertides! A nosaltres ens encanta ballar i ens ho vam passar d’allò més bé! Quan va acabar, li vam demanar més perquè encara no en teníem prou, volíem continuar ballant, que divertit!!!

Després de ballar, estàvem molt cansats i vam seure al terra a descansar. La seva mare ens va explicar algunes curiositats sobre la Valeria. Ens va explicar que els seus colors preferits són el lila i el rosa; i que li agraden molt molt molt els vestits!

La Valeria ens va explicar que li agrada molt jugar a peluixos i fer una piscina de peluixos! A Bolívia, tenia molts peluixos i els posava tots junts com si fossin una piscina i li agradava molt saltar i llançar-se a la piscina.

També li agrada molt endevinar animals i, per aquest motiu, els seus germans han proposat fer un joc. Ells imitaven un animal i nosaltres teníem que dir quin era. Ens ho hem passat molt bé! I la Valeria ens ha explicat que li fan molta por els goril·les.

Per acabar, el seu germà ha fet un dibuix a la pissarra molta poc a poc. Mentre ell dibuixava, ens anava donant unes indicacions i nosaltres també ho anàvem dibuixant al nostre full. Quan ha acabat teníem que endevinar quin dibuix era, som uns artistes!

Moltes gràcies per haver vingut i fins aviat!!!


bottom of page