• El Carme Tarragona

PRIMERA TROBADA DE GRUPS FEAC


Un any més, aquesta tarda s'han engegat les trobades de grups FEAC, un projecte que ja fa anys que realitzem a l'escola. Es tracta d'una sèrie de reunions que es fan al llarg del curs entre pares i professors que afavoreixen la cohesió entre les famílies i el centre i que permeten reflexionar sobre temes educatius d'una manera distesa. En aquesta primera trobada hem parlat de la felicitat. La propera reunió serà durant el segon trimestre. Esteu tots convidats a afegir-vos-hi en qualsevol moment de l'any. Animeu-vos-hi!


Contacte: 977212752 --- col.legi@elcarmetarragona.cat --- cr. del Mar, 16-18. 43004 Tarragona

  • Facebook - círculo blanco
  • Instagram - Círculo Blanco
  • Twitter - círculo blanco

© 2017  Col.legi El Carme. Tarragona