top of page
  • Foto del escritorEl Carme Tarragona

LUCA, EL PROTAGONISTA DE LA SETMANA


El Luca, el protagonista de la classe dels Ratolins. Durant aquesta setmana el Luca ens ha portat diferents objectes personals per a ensenyar-los a la classe. Hem vist el seu primer pijama que el va estrenar el dia que va néixer, el 31 de desembre. També ens va ensenyar amb les sabates que va donar els seus primers passos i els dibuixos que més li agrada mirar.

Fins i tot un dia ens va portar un mural on ens explicava que li agrada molt viatjar amb la caravana, jugar a la parcel.la, cantar, ballar, jugar amb les construccions, pujar a sobre dels cavalls, disfressar-se amb el seu germà i totes les coses relacionades amb els gegants. Per acabar vam rebre la visita del papa, la mama i del Mateo (el seu germà). Ens van ensenyar un vídeo on sortia la Pam i ens ensenyava l'habitació del Luca i tots els llocs que havia visitat amb ell. La família del Luca ens va explicar que li agradaven molt els gegants. Tots plegats vam ballar com els gegants de diferents zones. Per acabar cadascú va decorar el seu propi gegant i el vam fer ballar! Moltes gràcies família per fer-nos passar una estona tan divertida! Ara ja coneixem una mica més al Luca.


bottom of page