top of page
  • Foto del escritorEl Carme Tarragona

EMMA, LA PROTAGONISTA DE LA SETMANA


Aquesta setmana, la protagonista de la classe de les Erugues és l'Emma! L'Emma va néixer a Valls i viu amb els seus pares i el seu germà Oriol que fa 1r de primària a la nostra escola. L'Emma en els moments del protagonista de la classe ens va ensenyar el seu quadern i ens va explicar que els seus colors preferits són el rosa i el taronja, que li encanta menjar bombons i pizza i que els seus jocs preferits són pintar, disfressar-se i jugar amb els ninos. Ens ha portat algunes coses a la classe que volia ensenyar i compartir amb els companys: un coixí de quan va néixer, un nino que li agrada molt, i roba i unes fotografies molt boniques de quan era molt petita! Aquest dimecres la seva mare i el seu germà van venir a veure'ns a la classe! Primer, es van presentar i després ens van explicar entre tots tres el conte preferit de l'Emma "La rateta que escombrava l'escaleta". Després, la mama de l'Emma ens va animar a disfressar-nos de ratetes i gatets, i ens va pintar un nas i uns bigotis, vam quedar tots ben guapos i guapes! Després vam seure tots a la taula i cadascú va fer un dibuix del conte, vam fer uns gatets i unes ratetes molt boniques! Quan vam acabar de fer el dibuix vam seure tots al terra i vam veure el conte de la rateta a la PDI. Després vam anar amb la mama de l'Emma a jugar fora al pati i ens vam divertir molt! Per acabar, la mama de l'Emma es va acomiadar i ens va regalar a cadascú una rateta molt bonica que havia fet amb l'ajuda de l'Oriol, ens va agradar molt la vostra visita! Moltes gràcies per haver vingut i fins aviat!!!

Ara ja coneixem una mica més a la Emma!


bottom of page