top of page
  • Foto del escritorEl Carme Tarragona

ALEIX, EL PROTAGONISTA DE LA SETMANA


La última setmana abans de les vacances de Nadal el protagonista de la classe de les Erugues va ser l'Aleix!

L'Aleix en els moments del protagonista ens ha explicat cosetes que li agraden i ha fet d'ajudant de la "senyu" en totes les rutines de la classe: el bon dia, el dia de la setmana, els massatges, etc.

Ens ha explicat que viu amb els seus pares, que li agraden molt les fetes majors i anar a la Riera i a Santa Oliva, també li agrada molt cuinar i anar al parc i ha viatjat molt els seus pares.

Com li agraden molt les festes majors ha portat els ninos de les festes de Santa Tecla (la Mulassa, la Vibria, etc.) també ha portat a la classe altres ninos que li agraden molt com el Mic, el Mickey Mousse i un cotxe!

La seva mare i el seu pare van venir a veure'ns a la classe i com s'aproximava el Nadal els hi va acompanyar el seu tió! Primer, es van presentar i després ens van explicar dos contes del tronc de Nadal. Després ens van ensenyar a fer un tió de nadal amb un tap de suro i uns escuradents, cadascú vam fer el nostre, li vam dibuixar els ulls i la boca, després li vam posar una manteta i ens va quedar molt bonic!

L'Aleix va portar a la classe un CD d'un dels seus grups de música preferits i ens vam posar a ballar tots junts amb el seu papa i per acabar vam sortir als porxos i ens ho vam passar d'allò més bé jugant a un munt de jocs que ens va ensenyar la seva mama.

Moltes gràcies per haver vingut i fins aviat!!!

Ara ja coneixem una mica més a l'Aleix!


bottom of page