• El Carme Tarragona

ALEJANDRA, LA PROTAGONISTA DE LA SETMANA


L'Alejandra, ha sigut la protagonista de la classe de les Erugues. Hem vist algunes de les seves joguines preferides que ha portat a la classe. El dijous ens va venir a visitar a la classe la seva mare. Vam fer un taller molt divertit i entretingut. La mama de l'Alejandra ens va portar un munt de làmines de goma-eva a la classe (algunes fins i tot tenien purpurina!) i amb elles vam muntar un marc per posar fotos! Moltes gràcies per ensenyar-nos a fer aquest marc i per passar una estona tan divertida! Ara ja coneixem una mica més a l'Alejandra.


Contacte: 977212752 --- col.legi@elcarmetarragona.cat --- cr. del Mar, 16-18. 43004 Tarragona

  • Facebook - círculo blanco
  • Instagram - Círculo Blanco
  • Twitter - círculo blanco

© 2017  Col.legi El Carme. Tarragona