top of page
  • Foto del escritorEl Carme Tarragona

MARC, EL PROTAGONISTA DE LA SETMANA


El Marc ha sigut el protagonista de la classe de les Erugues. Ens ha portat a la classe algunes de les coses que més li agraden com els tambors i els contes i ens ha explicat moltes coses del que acostuma a fer amb el quadern del protagonista. El dimecres ens van venir a visitar a la classe la seva mama, el seu papa i el seu germà gran l'Èric. Vam fer un taller molt divertit i màgic. Els pares del Marc ens van portar uns vanos de Santa Tecla que vam poder pintar amb diferents colors, després l'Èric ens va explicar un conte i vam ballar una de les cançons preferides del Marc. Per acabar el pare del Marc ens va fer màgia!

i l'última estoneta ens ho vam passar molt bé jugant al pati tots plegats.

Moltes gràcies per fer-nos passar una estona tan divertida! Ara ja coneixem una mica més al Marc.


bottom of page