top of page
  • Foto del escritorEl Carme Tarragona

GINA, LA PROTAGONISTA DE LA SETMANA


La Gina, va ser la protagonista de la classe dels Ratolins. Hem vist alguns objectes personals de quan era petita, un ós de peluix, ens ha ensenyat fotografies de la seva família, l’àlbum que li van fer els seus pares dels seus primers dies, roba de quan era petita, els seu mocador de Santa Tecla…

La Gina ens va explicar que li agrada molt el color verd, anar a la piscina, a la platja, al parc, amb bicicleta, la neu, ballar, jugar a la pilota, pintar, fer torres amb el Lego, jugar jocs de taula i les festes de Santa Tecla.

Un dia vam rebre la visita de la seva mama i el seu papa.

Ens van ensenyar vídeos de la Gina quan era petita i tots plegats vam ballar les cançons que més li agraden.

En una de les cançons ens vam posar un pegat de pirata per acompanyar el ball de la cançó que tant li agrada a la Gina.

Moltes gràcies per fer-nos passar una estona tan divertida! Ara ja coneixem una mica més a la Gina.


bottom of page