top of page
  • Foto del escritorEl Carme Tarragona

ENEKO, EL PROTAGONISTA DE LA SETMANA


El Eneko ha sigut el protagonista de la classe de les Erugues. Ens ha portat a la classe algunes de les coses que més li agraden com algunes de les seves joguines preferides, alguns contes, i un dia es va disfressar de policia!

A més ens ha explicat un munt de coses amb el llibre del protagonista.

El divendres ens van venir a visitar a la classe la seva mama i el seu germà gran l'Unai. Vam fer un taller molt divertit i entretingut! Primer de tot ens van explicar un conte i després ens van donar per cadascú una careta dels "Pijamask" (que li encanten al Eneko) i li van enganxar paperets de seda per fer-la més bonica. Després vam posar-nos a la PDI una de les cançons que més li agrada al Eneko, el baile de la fruta i la vam ballar!

Per acabar ens van regalar a cadascú una bosseta dels Pijamask que havien fet amb goma-eva el Eneko, la seva mama, el seu germà i la seva cosina, sou uns artístes! Ens van ensenyar fotos de com l'havien fet i a dins hi havia una bosseta de xuxes i un tros de pa amb xocolata (el pa l'havia fet la mama del Eneko!)

Moltes gràcies per fer-nos passar una estona tan divertida! Ara ja coneixem una mica més al Eneko.


bottom of page