top of page
  • Foto del escritorEl Carme Tarragona

OLIVER, EL PROTAGONISTA DE LA SETMANA


L'Oliver va ser el protagonista de la classe dels ratolins. Durant la setmana ens va ensenyar alguns dels seus objectes personals. Vam conèixer l'osset que sempre l'acompanya, ens va ensenyar els seus cotxes, un peluix de la Patrulla Canina, el seu primer pijama de quan va néixer, la manta de quan era petit i la seva primera disfressa del Pluto. L'Oliver ens va explicar les coses que més li agraden. El seu color preferit és el blau, li agrada menjar espaguetis i pizza, anar amb el patinet, jugar al parc amb el seu germà Brayan i anar a la piscina. Una tarda vam rebre la visita de l'àvia i la mama de l'Oliver. Ens van ensenyar a fer un antifaç i vam poder elaborar un per cadascú de nosaltres. Moltes gràcies a l'àvia ia la mama de l'Oliver per compartir una tarda amb nosaltres. Ara ja coneixem una mica més a l'Oliver!


bottom of page