top of page
  • Foto del escritorEl Carme Tarragona

ALBA, LA PROTAGONISTA DE LA SETMANA


L'Alba ha sigut la protagonista de la classe de les Erugues. Ens ha portat moltes de les coses que més li agraden com algunes de les seves joguines preferides, alguns contes, i una disfressa de Frozen! També ens ha portat fotografies i roba de quan era un nadó, que petita era! A més ens ha explicat un munt de coses amb el llibre del protagonista. El dijous ens van venir a visitar a la classe la seva mama i el seu papa. Vam fer un taller molt divertit i entretingut! Ens van ensenyar de l'arbre on surten les pomes: el pomer! Ens van ensenyar com és una branca del pomer, i ens van ensenyar fotografies del pomer en les diferents estacions de l'any. També ens va portar l'essència de la poma en un potet que vam olorar, mm... Quina bona olor! I després ens van donar una poma a cadascú: estava boníssima! Per acabar vam pintar el dibuix d'una poma. Moltes gràcies per fer-nos passar una estona tan divertida! Ara ja coneixem una mica més a l'Alba.


bottom of page