top of page
  • Foto del escritorEl Carme Tarragona

JUNTS FEM ESCOLA


Dijous passat els alumnes de 5è vam realitzar un taller de videojocs dins del projecte “Junts fem escola” on qualsevol familiar pot venir a explicar als alumnes un projecte que hagi preparat amb un alumne de cinquè. L’altre dia vam tenir amb nosaltres el padrí de la Roser Martín, el Ramón. Entre els dos ens van explicar com treballa i com s’organitza KING, empresa creadora de videojocs per tauletes i mòvils. Al llarg de l’explicació vam fer dinàmiques per a grups on la coordinació i el treball en equip eren fonamentals per poder assolir l’objectiu de la tasca. En Ramón ens va fer entendre que els videojocs poden ser molt divertits, però que per poder treballar fent el que a un més li agrada és imprescindible estudiar molt i ajudar-se sempre de la gent que es té al voltant. Ens ho vam passar d’allò més bé!


bottom of page