• El Carme Tarragona

DIA DE LES FUNDADORES I ESMORZAR SOLIDARI


Aquest matí hem celebrat el 141è aniversari de la fundació de la nostra congregació, el 22 de febrer de 1878. Tots els alumnes i professors de l'escola hem commemorat aquesta data amb un acte al pati del col·legi, que ha constat d'una representació de la vida de les fundadores i de diverses cançons. També hem organitzat l'esmorzar solidari, que enguany servirà per recollir diners que es destinaran a una Casa-Hogar de la congregració a Bucaramanga (Colòmbia). Hem comptat amb la col·laboració de Coca-Cola.


Contacte: 977212752 --- col.legi@elcarmetarragona.cat --- cr. del Mar, 16-18. 43004 Tarragona

  • Facebook - círculo blanco
  • Instagram - Círculo Blanco
  • Twitter - círculo blanco

© 2017  Col.legi El Carme. Tarragona