top of page
  • Foto del escritorEl Carme Tarragona

SONIA, LA PROTAGONISTA DE LA SETMANA


La Sonia va ser la protagonista de la classe dels ratolins. Durant la setmana ens va portar a la classe alguns dels seus objectes personals.

Vam conèixer al "Perruchi", un gos de peluix que li agrada molt a la Sonia, un altre dia la vam veure disfressada de Blancaneus, ens va ensenyar un peluix de la Víbria de Tarragona, un vestit de quan era petita i els seus Pinypons que tant li agraden a la Sonia. Amb les fotografies del quadern ens va explicar les coses que més li agraden. Ara ja sabem que el seu color preferit és el rosa, que li agrada anar al Port Aventura, a les festes de Santa Tecla, anar al parc, jugar amb la "Tati Andrea" a cuinetes, anar a la piscina, fer bombolles de sabó, els gats i anar a Saragossa i Navarra per visitar a la seva família. Una tarda vam rebre la visita de la mama i la padrina de la Sonia. Aprofitant que la padrina de la Sonia és modista ens van ensenyar com es feia una capa de Superheroi i Superheroïna. Seguidament ens va donar una capa per cada nen/a i van poder pintar la inicial del nostre nom. Moltes gràcies a la mama i la padrina de la Sonia per convertir-nos en Superherois i Superheroïnes. Ara ja coneixem una mica més a la Sonia!


bottom of page