top of page
  • Foto del escritorEl Carme Tarragona

DIANA, LA PROTAGONISTA DE LA SETMANA


La Diana va ser la protagonista de la classe dels Ratolins. Durant la setmana ens va portar a la classe alguns dels seus objectes personals. Un dia ens va portar una de les seves nines amb un cotxet, ens va ensenyar a la Vampirina, un carro de la compra i un tutu per disfressar-se a la classe. Amb les fotografies del quadern ens va ensenyar a la seva família, els seus dos gossets i les coses que més li agraden. A la Diana li agrada anar amb bicicleta, dibuixar amb el seu papa, pujar a l'avió, jugar amb el seu cosí, anar a la neu, fer esport amb el seu papa i visitar a la seva família que viu a Noruega. Una tarda vam rebre la visita de la mama de la Diana. La seva mare li va portar una disfressa de la Minnie per a la Diana. Vam pintar un dibuix de la Minnie i del Mickey. La seva mama ens el va portar fets amb goma eva i ens va donar un per cadascú de nosaltres. Per acabar vam sortir al pati i la mama de la Diana va estar jugant amb tots nosaltres a fet i amagar. Ens ho vam passar d'allò més bé! Moltes gràcies mama de la Diana per compartir aquesta tarda amb nosaltres!


bottom of page