top of page
  • Foto del escritorEl Carme Tarragona

UNAI, PROTAGONISTA DE LA SETMANA


L'Unai ha sigut el protagonista de la classe de les Erugues. Ens ha portat a la classe moltes de les coses que més li agraden com les seves joguines preferides, té un munt d'elements del seguici, li encanten les festes majors! També ens ha ensenyat roba i un àlbum de fotografies de quan era petit!

A més ens ha explicat un munt de coses amb el llibre del protagonista.

El dijous ens van venir a visitar a la classe la seva mama i la seva àvia, ens han explicat un conte de l'Erugueta goluda i després hem fet un taller molt divertit i entretingut, cadascú ha fet un collaret d'eruga que ens ha quedat molt bonic!

Després ens han regalat un llapis amb un ninotet d'una poma amb l'Eruga goluda.

Moltes gràcies per fer-nos passar una estona tan divertida! Ara ja coneixem una mica més a l'Unai.


bottom of page