• El Carme Tarragona

XERRADA AMB JUANJO FERNÁNDEZ


El proper dimarts 12 de març a les 17.15 comptarem amb el professor i divulgador Juanjo Fernández per tercer any consectiu. Enguany, el títol de la xerrada és "TIC: Tòpics i pànic! (Viure i sobreviure a les noves tecnologies en família)", i està oberta a famílies i docents. Les seves explicacions sempre són interessants, enriquidores i amb sentit de l'humor, així que us animem a assistir a la xerrada. Ens trobem a la Sala d'Audiovisuals! (1a planta)

Twitter i Instagram: @juanjofdezsola

Facebook: @JuanjoFernandezSola


Contacte: 977212752 --- col.legi@elcarmetarragona.cat --- cr. del Mar, 16-18. 43004 Tarragona

  • Facebook - círculo blanco
  • Instagram - Círculo Blanco
  • Twitter - círculo blanco

© 2017  Col.legi El Carme. Tarragona