top of page
  • Foto del escritorEl Carme Tarragona

ALAN, EL PROTAGONISTA DE LA SETMANA


L'Alan va ser el protagonista de la classe dels Ratolins.

Durant tota la setmana l'Alan va portar alguns dels seus objectes personals i els va compartir amb tots nosaltres. Vam poder veure un sonall, roba de quan era petit, vam jugar amb els cotxes que tant li agraden a l'Alan, ens va ensenyar un telèfon que l'utilitza per jugar i també vam poder jugar amb la seva caseta de la Peppa.

Un dia ens va explicar les coses que li agraden i ara ja sabem que li agrada anar a la platja, jugar al parc, menjar espaguetis, jugar amb els cotxes, atrapar bombolles, el carnaval, estar amb la seva germana i ajudar al seu papa a fer coses.

Un dia vam rebre la visita de la seva mama, la seva germana i una amiga de la seva mare.

Ens van portar maquillatges de tots els colors i ens van pintar la cara a tots aquells que vam voler.

Moltes gràcies per compartir aquest moment amb tots nosaltres!

Ara ja coneixem una mica més a l'Alan!


bottom of page