• El Carme Tarragona

ALAN, EL PROTAGONISTA DE LA SETMANA


L'Alan va ser el protagonista de la classe dels Ratolins.

Durant tota la setmana l'Alan va portar alguns dels seus objectes personals i els va compartir amb tots nosaltres. Vam poder veure un sonall, roba de quan era petit, vam jugar amb els cotxes que tant li agraden a l'Alan, ens va ensenyar un telèfon que l'utilitza per jugar i també vam poder jugar amb la seva caseta de la Peppa.

Un dia ens va explicar les coses que li agraden i ara ja sabem que li agrada anar a la platja, jugar al parc, menjar espaguetis, jugar amb els cotxes, atrapar bombolles, el carnaval, estar amb la seva germana i ajudar al seu papa a fer coses.

Un dia vam rebre la visita de la seva mama, la seva germana i una amiga de la seva mare.

Ens van portar maquillatges de tots els colors i ens van pintar la cara a tots aquells que vam voler.

Moltes gràcies per compartir aquest moment amb tots nosaltres!

Ara ja coneixem una mica més a l'Alan!