top of page
  • Foto del escritorEl Carme Tarragona

VALENTINA, LA PROTAGONISTA DE LA SETMANA


La Valentina ha sigut la protagonista de la classe de les Erugues. Ens ha portat a la classe moltes de les coses que més li agraden com les seves joguines preferides, i ens ha explicat un munt de coses ensenyant les fotografies de la seva família i de quan era petita amb el llibre del protagonista. El dijous ens van venir a visitar a la classe la seva mama i les seves cosines la Clàudia i la Carlota, que també venen a l'escola, ens han explicat el conte de la Vaiana i després hem après a ballar com ho fan a la pel·lícula! També hem realitzat un taller, ens han donat a cadascú un collaret al qual li hem posat el "cor de Nefiti" i l'hem decorat, ens ha quedat molt bonic! Una vegada teníem fet el nostre penjoll ens han donat un dibuix per pintar. Per acabar hem ballat una de les cançons preferides de la Valentina i ens ho hem passat d'allò més bé! Moltes gràcies per fer-nos passar una estona tan divertida! Ara ja coneixem una mica més a la Valentina.


bottom of page