top of page
  • Foto del escritorEl Carme Tarragona

REBECCA, LA PROTAGONISTA DE LA SETMANA


La Rebecca va ser la protagonista de la classe dels Ratolins. Durant tota la setmana ens va ensenyar alguns dels seus objectes personals. Vam veure les nines amb les quals li agrada jugar, un altre dia ens va portar una disfressa i la vam poder amb ella posada. La Rebecca ens va explicar que li agrada molt anar a la platja, jugar, cuinar, fer-se fotografies amb les seves germanes més grans. Un dia vam rebre la visita de la "Mamae", l'àvia de la Rebecca, i ens va ensenyar el quadern del protagonista conjuntament amb la Rebecca. Després vam compartir una tarda de jocs tots plegats i ens ho vam passar d'allò més bé! Moltes gràcies "Mamae" per compartir aquest moment amb nosaltres! Ara ja coneixem una mica més a la Rebecca!


bottom of page