top of page
  • Foto del escritorEl Carme Tarragona

JORDI, EL PROTAGONISTA DE LA SETMANA


El Jordi va ser el protagonista de la classe dels Ratolins.

Durant tota la setmana ens va ensenyar alguns dels seus objectes personals. Ens va portar un sonall de quan era petit, els seus xumets, un marc de fotos amb una fotografia de nadó i amb la petjada del seu peu, un peluix d'un gosset, el Lleó de Santa Tecla i un joc per pescar peixos.

Amb les fotografies del quadern ens va explicar que li agrada menjar sushi i gelats, ballar, les festes de Santa Tecla, els peixos, dormir, jugar amb la sorra, els cotxes, les construccions, les piscines de boles, el parc, anar amb el patinet, el Port Aventura, ajudar a la cuina i estar amb els meus amics.

Un dia vam rebre la visita de la mama i de la seva amiga a la classe.

La mama del Jordi ens va explicar un conte d'un ratolí que li agrada molt al Jordi i després vam pintar una careta de ratolí.

Moltes gràcies per passar una tarda amb tots nosaltres!

Ara ja coneixem una mica més al Jordi.


bottom of page