top of page
  • Foto del escritorEl Carme Tarragona

JUNTS FEM ESCOLA


Ahir, vam fer la volta al món amb la mare del Joan Rodríguez de cinquè de primària, dins el projecte Junts fem escola. Així doncs de la mà de la Gemma, vam recórrer diferents continents, endinsant-nos en costums, animals i menjars d'alguns països. Vam començar pel continent africà, ens va explicar com viuen les tribus africanes, els seus costums i vam veure diferents animals que viuen a la sabana africana. Després vam viatjar fins a Mèxic, on vam poder conèixer els monuments mayes, les grutes, el menjar típic.. Vam deixar Mèxic per anar cap a Groenlàndia, allà vam parlar dels óssos polars, de la indumentària dels esquimals, dels iglús i de les aurores boreals. Vam tornar a viatjar, aquest cop fins a Austràlia. D'aquest país vam veure un instrument típic d'allà, vam aprendre per a què servia un boomerang i vam parlar dels cangurs. Per últim ens vam desplaçar fins a Àsia, concretament a Xina. Vam descobrir la longitud de la seva Muralla, la seva escriptura o els seus menjars. Per acabar vam poder fer un tastet de diferents 'snacks' del món, en concret de Mèxic i de la Xina. Vam gaudir molt de l'experiència i ens van venir moltes ganes de viatjar fins a aquests països per poder-los conèixer.


bottom of page