top of page
  • Foto del escritorEl Carme Tarragona

NOA, LA PROTAGONISTA DE LA SETMANA


La Noa va ser la protagonista de la classe dels Ratolins.

Durant aquella setmana la vam veure amb una disfressa de princesa que li havia fet la seva avia, ens va ensenyar un micròfon amb el que li agrada molt cantar i roba de quan era petita.

Amb les fotografies del quadern vam poder veure que a la Noa li agrada molt cuinar amb la seva família, anar de vacances, fer-se fotografies divertides, ballar, anar al Port Aventura, jugar al mini golf, passejar a la seva nina, tirar pedres al riu i pintar a la sorra.

Un dia vam rebre la visita de la mama, el papa i la germana de la Noa. Ens van portar un dibuix d'un ou de Pasqua, el vam pintar i els vam posar dins d'una funda de plàstic. Seguidament i vam posar "confetis", una canyeta i tots a bufar!

Moltes gràcies a la família de la Noa per compartir una tarda amb tots nosaltres!

Ara ja coneixem una mica més a la Noa!


bottom of page