top of page
  • Foto del escritorEl Carme Tarragona

MAGDALENA, LA PROTAGONISTA DE LA SETMANA


La Magdalena ha sigut la protagonista de la classe de les Erugues.

Ens ha portat a la classe moltes de les coses que més li agraden com les seves joguines preferides, roba de quan era petita, una disfressa de la Minnie Mouse, etc. i ens han explicat un munt de coses ensenyant el llibre del protagonista. El divendres ens va venir a visitar a la classe la seva mama i el seu germà. Primer ens van ensenyar un vídoe de la Magdalena quan era petita i després vam realitzar un taller molt entretingut en el que vam fer una llibreta amb el dibuix d'un "emoji". Ens va quedar molt bonica! Moltes gràcies per fer-nos passar una estona tan divertida! Ara ja coneixem una mica més a la Magdalena!


bottom of page