top of page
  • Foto del escritorEl Carme Tarragona

AINA, LA PROTAGONISTA DE LA SETMANA


L'Aina ha sigut la protagonista de la classe de les Erugues.

Ens ha portat a la classe moltes de les coses que més li agraden com les seves joguines preferides, contes, un cotxet de joguina, disfresses de la Minnie Mouse i de Frozen, etc. A més ens han explicat un munt de coses ensenyant el llibre del protagonista. El dijous ens va venir a visitar a la classe la seva mama i el seu papa que van muntar un rocodrom a la sala de psicomotricitat i ens van ensenyar a escalar! Va ser una activitat molt divertida. Després ens van donar una medalla per haver -ho fet tan bé. Ens ho hem passat genial! Moltes gràcies per fer-nos passar una estona tan divertida! Ara ja coneixem una mica més a l'Aina!


bottom of page