• El Carme Tarragona

JUNTS FEM ESCOLA


El divendres els alumnes de 4tB han continuat l'activitat del goalball. La mare del David va venir acompanyada de l'Anna, persona que treballa a la part esportiva de l'ONCE, i ella els va ensenyar com es juga.

Han vist les dificultats que suposa i l'esforç que fan les persones invidents per poder superar-se dia a dia. Gràcies al silenci podien sentir per on anava la pilota. Tot i les dificultats han aconseguit marcar algun gol! Com que es juga amb equips petits, la resta de la classe han aprofitat per aprendre el sistema de lectura i escriptura Braille als ordinadors amb l'Antònia.

Ha estat una activitat molt enriquidora amb la que han passat un gran matí. Moltes gràcies a les dues!


Segueix-nos

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Pinterest
  • Tumblr Social Icon
  • Instagram

 977212752 --- col.legi@elcarmetarragona.cat --- cr. del Mar, 16-18. 43004 Tarragona

Copyright 2021 Col.legi El Carme

elcarmetarragona.cat

© 2017  Col.legi El Carme. Tarragona