• El Carme Tarragona

JUNTS FEM ESCOLA


El divendres a la tarda van venir a la classe de 4tB l'Ester i el Pablo, els pares del Biel. Ells tenen una impremta i van venir a explicar la història del paper. Començant pels papirs dels antics egipcis fins a l'actual sistema ràpid d'impressió i tots els tipus de papers que coneixem. Després van repartir uns fulls de colors i els vam enganxar en l'ordre que ells ens van dir. Quan vam començar a escriure-hi, màgia!! La informació passava d'un full a l'altre, i no es podia esborrar. Vam fer proves i això només passava segons l'ordre de les calques gràcies als productes que cada full porta. Gràcies a tots dos per haver compartit aquesta bona estona de lectura i descoberta amb tots nosaltres!


Contacte: 977212752 --- col.legi@elcarmetarragona.cat --- cr. del Mar, 16-18. 43004 Tarragona

  • Facebook - círculo blanco
  • Instagram - Círculo Blanco
  • Twitter - círculo blanco

© 2017  Col.legi El Carme. Tarragona