• El Carme Tarragona

JUNTS FEM ESCOLA


Aquest divendres passat ens ha visitat a la classe de 4tA el pare de la Paula, el Javier. Hem fet una gimcana on havíem d'encertar, per grups, preguntes de tres llibres de " Los superpreguntones". Els punts guanyats eren daus amb els quals després hem inventat una història. A més a més ens ha llegit i explicat altres curiositats. Per acabar, tots els grups han obtingut el mateix nombre de punts i d'aquesta manera cadascú de nosaltres s'ha emportat un dau de record. Gràcies Javier per una tarda tan divertida, ha sigut molt enriquidor!


Segueix-nos

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Pinterest
  • Tumblr Social Icon
  • Instagram

 977212752 --- col.legi@elcarmetarragona.cat --- cr. del Mar, 16-18. 43004 Tarragona

Copyright 2021 Col.legi El Carme

elcarmetarragona.cat

© 2017  Col.legi El Carme. Tarragona