top of page
  • Foto del escritorEl Carme Tarragona

LUCAS, EL PROTAGONISTA DE LA SETMANA


El Lucas ha sigut el protagonista de la classe de les Erugues.

Ens ha portat a la classe moltes de les coses que més li agraden com les seves joguines preferides i una samarreta que li agrada molt. A més ens ha explicat un munt de coses ensenyant el llibre del protagonista. Ens va venir a visitar a la classe la seva mama i la seva amiga Mika i ens van explicar el conte dels tres porquets. Després ens van donar unes bossetes que es podien pintar i tenien un regalet a dins i quan vam acabar ens van posar algunes de les cançons que més li agrada ballar al Lucas. Ens ho vam passar d'allò més bé!

Moltes gràcies per fer-nos passar una estona tan divertida! Ara ja coneixem una mica més al Lucasl!


bottom of page