top of page
  • Foto del escritorEl Carme Tarragona

RAFAEL, EL PROTAGONISTA DE LA SETMANA


El Rafael ha sigut el protagonista de la classe de les Erugues.

Ens ha portat a la classe moltes de les coses que més li agraden com les seves joguines preferides. A més ens ha explicat un munt de coses ensenyant el llibre del protagonista. El dijous ens va venir a visitar a la classe la seva mama i el seu papa i ens van ensenyar un vídeo sobre el Rafael. Després ens van posar algunes de les cançons que més li agrada ballar al Rafael i ens van posar una música de Venezuela que és el seu país de naixement. Després ens van donar un dibuix de la "Patrulla canina" a cadascú i el vam pintar.

Moltes gràcies per fer-nos passar una estona tan divertida! Ara ja coneixem una mica més al Rafael!


bottom of page