top of page
  • Foto del escritorEl Carme Tarragona

PLANTEM-NOS PEL PLANETA!


PLANTEM-NOS PEL PLANETA!

Com haureu pogut veure a les notícies i xarxes socials, ens trobem en la “Setmana de mobilitzacions per l'Emergència Climàtica” (del 20 al 27 de setembre), convocada a nivell mundial amb motiu de la Cimera pel Clima que té lloc aquests dies a Nova York, i que culminarà amb una *VAGA INTERNACIONAL PEL CLIMA, CONCENTRACIONS a la porta dels llocs de treball i MANIFESTACIONS a diferents llocs del territori, aquest DIVENDRES 27 de setembre*. A Tarragona es convoca una manifestació a les 18h a la Pl. de la Font.

Aquests dies el col·legi El Carme també hem participat i ens hem mobilitzat per l'Emergència Climàtica, tancant la setmana amb un acte final conjunt al pati.

Hem creat l'escultura " ENS PLANTEM PEL PLANETA!", els consellers verds han llegit alguns del missatges que reivindiquem com a Escola Verda per afrontar la crisi climàtica.

Finalment, hem llegit el Manisfest per la mobilització mundial del clima.

El col·legi El Carme, com a Escola Verda, ens comprometem a fer accions que ajudin a salvaguardar el nostre futur, posat ara mateix en qüestió. Ja n’hi ha prou de mesures a curt termini i d’enganys oportunistes. Exigim el dret a la vida: som la natura defensant-se a si mateixa...

Protect, Restore and Fund!


bottom of page