top of page
  • Foto del escritorEl Carme Tarragona

MINORIES QUE FAN UNA MAJORIA!


Aquest passat dissabte 14 de desembre es va celebrar la Marató de TV3, enguany sobre les malalties minoritàries, i el Col·legi El Carme ha volgut tornar col·laborar-hi organitzant una cursa d'orientació amb codis QR. Hi van participar unes 50 persones en total, i es van recollir 370 €. Les famílies s'ho van passar molt bé, alhora que van participar en una tasca solidària.

Els alumnes d'infantil van fer un mural pintant amb les mans i els alumnes de primària i la ESO van investigar sobre diferents tipus de malalties minoritàries i van elaborar uns cartells on hi ha el nom de la malaltia i les seves característiques. Ho podeu trobar al porxo de l'escola, hi estarà exposat durant tota la setmana.

Informem que aquelles persones que volen col·laborar amb la Marató de TV3 i encara no ho han pogut fer disposen de la Caixa per la Marató a porteria fins aquest dimecres 18 de desembre. Moltes gràcies per la col·laboració i implicació de l'escola. La investigació dona vida!


bottom of page