top of page
Foto del escritorEl Carme Tarragona

BON NADAL TAMBÉ PEL MEDI AMBIENT!



Aprofitant que s’acosten les festes de Nadal, que són dies d’alegria, de solidaritat i de celebració amb la família, els nostres consellers/es verds/es també han reflexionat i volen recordar que cada vegada més el Nadal s’ha convertit també en un temps de consum, no sempre ben controlat. Com a escola verda, us fem un seguit de propòsits per a un Nadal més sostenible, sempre recordant que la tradició nadalenca és possible amb una reducció del consum.


Alguns petits gestos poden fer que, tot mantenint el lluïment tradicional de les festes, aconseguim entre tots un Nadal més sostenible i solidari. Si comprem el menjar i les begudes amb racionalitat, si evitem els embolcalls innecessaris, si pensem en regals no materials, si moderem la il·luminació i la calefacció, si fem un ús racional del cotxe privat, no utilitzar-lo en distàncies curtes i anar a peu o bé en bicicleta, i si, fins i tot, visitem les botigues de comerç just i solidari, aconseguirem entre tots un Nadal més sostenible.


Els nostres conseller/es ens animen a encendre la llum dels vostres cors verds i pensar amb aquestes accions. Us proposem que us feu una foto si realitzeu alguna petita acció sostenible durant aquest Nadal i que l’envieu al correu electrònic escolaverdaelcarme@gmail.com


Comments


bottom of page