top of page
  • Foto del escritorEl Carme Tarragona

Fem visible l'invisible!

Els nostres alumnes de 4t d'ESO participen al projecte ÉS A L'AIRE, un projecte educatiu de filosofia, ciència i art, a partir del documental ÉS A L’AIRE, organitzat per Còdol Educació amb la col·laboració del divulgador científic Marc Boada i el creador visual Oriol Segon. Una proposta per educar en el plantejament d’un problema comú. En aquest cas, l’aire que respirem al Camp de Tarragona.


Ahir vam fer la primera sessió, de filosofia, on els alumnes van realitzar diferents dinàmiques per reflexionar sobre la contaminació de l'aire de Tarragona i les seves conseqüències. A partir de l'inconformisme, que les coses poden canviar, des de l'escolta, el diàleg i el respecte, hem pres consciència del problema i ens hem fet preguntes sobre la realitat de les petroquímiques a Tarragona, de les que esperem trobar la resposta a les properes sessions.


La contaminació de l’aire és un problema de tots, necessitem l’aire per viure, és un repte que ens afecta a tots i cal que actuem com a ciutadans responsables.




bottom of page