top of page
  • Foto del escritorEl Carme Tarragona

ANEM AL TEATRE: MAX IN LOVE


Aquest matí els alumnes de 4t d'ESO han anat a veure l'obra de teatre Max in love: Respecta'm. Es tracta d'una iniciativa dins del programa RESPECTA'M, que vol aconseguir la millora de les condicions ambientals i educatives de la ciutadania i prevenir les conductes sexistes i qualsevol tipus de violència sexual en tots els contextos.

L'obra està interpretada per set actors i actrius adolescents, una de les quals és antiga alumna de l'escola, i està formada per una sèrie d'escenes pròpies de la vida quotidiana dels joves. Les situacions conviden a reflexionar sobre temes com les violència masclista, les drogues, la sexualitat...

Després de la representació hi ha hagut un debat amb els actors i el director de l'obra. Els alumnes de 4t s'ho han passat molt bé.


bottom of page