• El Carme Tarragona

PRESENTACIÓ DE LA GO APP


Aquest matí s'ha començat a presentar als alumnes d'ESO l'aplicació Go App dins del projecte #aquíproubullying, en el qual es troba la nostra escola. El programa #aquíproubullying serveix per prevenir, detectar i solucionar els problemes relacionats amb l'assetjament escolar. La Go App permetrà que, en cas que ho necessitin, els alumnes puguin contactar mitjançant missatges amb els referents de convivència, que són professors de l'escola. També s'ha explicat que a cada classe hi haurà un alumne que farà de guaita i ajudarà els referents a detectar els casos de bullying.


Contacte: 977212752 --- col.legi@elcarmetarragona.cat --- cr. del Mar, 16-18. 43004 Tarragona

  • Facebook - círculo blanco
  • Instagram - Círculo Blanco
  • Twitter - círculo blanco

© 2017  Col.legi El Carme. Tarragona