• El Carme Tarragona

59è CONCURS COCA-COLA DE RELAT BREU EN CASTELLÀ


Aquest dissabte 23 de març s’ha celebrat la 59a edició del Concurs Coca-Cola de Relat Breu en castellà al Campus Catalunya de la URV. L'Ayla Agüera, l'Aina Casas, la Chelsea Clarke i la Romina Stoyanova són les alumnes de 2n d’ESO que hi han participat en representació de la nostra escola.

Els participants van tenir dues hores per posar a prova la seva creativitat i escriure un relat que havia d’incloure la paraula "reloj" i la frase "Era necesario parar el tiempo". Els premiats es coneixeran a finals de maig. Els desitgem molta sort!


Segueix-nos

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Pinterest
  • Tumblr Social Icon
  • Instagram

 977212752 --- col.legi@elcarmetarragona.cat --- cr. del Mar, 16-18. 43004 Tarragona

Copyright 2021 Col.legi El Carme

elcarmetarragona.cat

© 2017  Col.legi El Carme. Tarragona