• El Carme Tarragona

CONCURS FEM MATEMÀTIQUES 2019


El grup de 1r d’ESO format pels alumnes Àlex Gómez, Tecla-Alba Martínez, Markus-Armand Mitroi i Laura Terrón, que han participat en la 1a fase del concurs Fem Matemàtiques 2019, han quedat classificats per a la 2a fase, que se celebrarà el proper dimecres 3 d’abril a Cambrils. Després d’una 1a fase llarga i força dura, s’enfrontaran a una sèrie de proves matemàtiques contextualitzades en la realitat competint amb equips d’altres centres de la província de Tarragona. Estem segurs que ho faran molt bé i els desitgem molta sort!


Contacte: 977212752 --- col.legi@elcarmetarragona.cat --- cr. del Mar, 16-18. 43004 Tarragona

  • Facebook - círculo blanco
  • Instagram - Círculo Blanco
  • Twitter - círculo blanco

© 2017  Col.legi El Carme. Tarragona