• El Carme Tarragona

3r D'ESO AMB EL PROJECTE RIUS


Ahir els alumnes de 3r d'ESO B van realitzar el Projecte Rius, que consisteix en diverses inspeccions d'un tram del riu Francolí amb les quals s'estudien les qualitats hidromorfològica, fisicoquímica i biològica del riu. El Projecte Rius estimula l'educació ambiental, el voluntariat i la participació ciutadana. A més, està inclòs dins del Servei Comunitari que el Departament d'Ensenyament impulsa per als alumnes de Secundària Obligatòria amb la finalitat de garantir que els estudiants experimentin i protagonitzin accions de compromís cívic.


Segueix-nos

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Pinterest
  • Tumblr Social Icon
  • Instagram

 977212752 --- col.legi@elcarmetarragona.cat --- cr. del Mar, 16-18. 43004 Tarragona

Copyright 2021 Col.legi El Carme

elcarmetarragona.cat

© 2017  Col.legi El Carme. Tarragona