• El Carme Tarragona

INTERCANVI DE 3r D'ESO - PRIMERS DIES


El grup d'alumnes de 3r d'ESO ja ha començat la gran aventura de l'intercanvi lingüístic a Holanda. El dissabte van viatjar fins a Amsterdam i van passar el cap de setmana amb les famílies holandeses. El diumenge ve ser el dia de la festa de benvinguda i els estudiants van gaudir d’una barbacoa. Avui, dilluns, han començat les activitats a l'escola. Després de la presentació oficial del nostre col·legi i de Tarragona, els nostres alumnes han participat en una classe i després han jugat a hoquei.


Segueix-nos

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Pinterest
  • Tumblr Social Icon
  • Instagram

 977212752 --- col.legi@elcarmetarragona.cat --- cr. del Mar, 16-18. 43004 Tarragona

Copyright 2021 Col.legi El Carme

elcarmetarragona.cat

© 2017  Col.legi El Carme. Tarragona