• El Carme Tarragona

TALLER DE BOMBERS


Ahir els alumnes de 1r d’ESO i 2n d’ESO van rebre una formació sobre com actuar en els primers moments de patir un incendi a la llar i com autoprotegir-se. També han après els riscos que hi ha a la llar i com prevenir-los. A més a més, els alumnes van tenir l’oportunitat de veure i pujar en un camió de bombers, així com de conèixer la seva cartera de serveis, el seu funcionament i tots els materials que utilitzen en cas d’un incendi. Va ser un taller molt interessant per als alumnes. Agraïm a la Regió d’Emergències de Tarragona i al Departament d’Educació haver-nos ofertat aquesta activitat.


Contacte: 977212752 --- col.legi@elcarmetarragona.cat --- cr. del Mar, 16-18. 43004 Tarragona

  • Facebook - círculo blanco
  • Instagram - Círculo Blanco
  • Twitter - círculo blanco

© 2017  Col.legi El Carme. Tarragona