top of page
  • Foto del escritorEl Carme Tarragona

L'ENERGIA EN JOC

Avui, coincidint amb el Dia Internacional de l'Estalvi Energètic, els alumnes de 4t d'ESO de l'àrea científica han realitzat un taller titulat “L’energia en joc” del Programa Efigy Education, organitzat per la fundació Naturgy.

Seguint la metodologia de la gamificació, en aquest taller els alumnes han treballat l'eficiència energètica convertint-se en una empresa energètica i invertint en diferents centrals per poder subministrar l’energia de la ciutat de Tarragona, tenint en compte la garantia de subministrament, l’impacte ambiental i l’emissió dels gasos, i per tant, afavorint la transició energètica cap a les d'origen renovable.


L’Agenda 2030, aprovada per l’Assemblea General de Nacions Unides, identifica l’energia segura i sostenible, com a factors estratègics clau per al desenvolupament global i el compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). En aquest context, aquest taller ha servit per apropar els nostres alumnes als coneixements tecnològics que facilitin la comprensió de les claus de l’energia i que garanteixin un futur més sostenible.




bottom of page